Foredling av viltkjøtt – digital innføring

16
Feb 2022

15:30

DATO: 16. februar kl. 15.30-18.00

STED: Digitalt på Teams. Lenke til kurset sendes ut i forkant.

 

Kurset er en del av fagprogrammet under MR-mat 2022. Les mer her

 

Stadig flere ønsker å selge eget kjøtt, både vilt og tamdyr.  Dette krever økt kunnskap om råvarer, anvendelse og foredlingsteknikker. Samtidig øker kundenes krav til foredlede produkter. For å dekke dette behovet trenger man godt råstoff og god foredlingskunnskap! Derfor tilbyr vi kurs og beslutningsstøtte. Dette er viktig for å sikre mat med kvalitet og mat som er trygg.

Se program for kurset – Digital innføring viltkjøtt.

Presentasjoner ettersendes.

Ressurspersoner:

Knut Arne Slettabakk (Stranda vgs), Tom Chr. Johannessen (Nofima) og Lars E Jørgenvåg (Matnavet på Mære)

 

For spørsmål og påmelding:

Beth Tronstad | 97594332 | bjotro@trondelagfylke.nowww.matnavet.no