Nettkurs i røyking av kjøtt og fisk
16
Feb 2021
13:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Nettkurs i røyking av kjøtt og fisk
Dette kurset vil ta for seg røykingen av kjøtt og fisk. Tradisjonelt brukte man røyking som en konserveringsmetode for å øke holdbarheten på produktene, mens i dag røyker man mer for utseende og smak på produktene.
Kurset starter kl. 13.00 og avsluttes kl. 14.30. Meld deg på via lenken her. Frist for påmelding er 12. februar, og påmeldingen er bindende.
Røyking har lange tradisjoner i Norge som i flere andre land. Kurset tar for seg de praktiske trinnene ved røyking, ulike metoder og betydningen av røyk for økt holdbarhet.
Tema
- Hvorfor røyking?
- Trevirkets betydning
- Røykekjemi
- Røykemetoder
- Røykeutstyr
Etter kurset skal deltagerne være i stand til å kunne røyke egne produkter på en god måte slik at man oppnår det samme resultat hver gang.
Målgruppe
Målgruppen for dette kurset er lokalmatprodusenter med opptil 10 ansatte som forelder norske kjøttråvarer, eller de som ønsker å starte med en slik produksjon. Kurset er beregnet for kommersielle aktører som produserer for salg.