Salgskurs for lokalmatprodusenter

30
Nov 2023

9:00

Salgskurs for produsenter – Praktisk salgskurs

Dato: 30. november 2023
Tid: Kl. 9.00-14.00
Varighet: 4-5 timer
Sted: Stiftelsen Norsk Mat, Tollbugata 32, Oslo

Er du lokalmatprodusent og har et ønske om å øke salget på
markeder i høysesongen frem mot jul? Vi inviterer til kurs i
praktisk salg. Kurset skal hjelpe deg som produsent i møte med kunden
på markeder, under demo i butikk eller i egen gårdsbutikk.

Kursinnhold
1. Hva er salg
a. Salg er god service
2. Standen/boden – effektiv planlegging og plassering
a. Kundestrømstankegang
b. Priskommunikasjon
c. Vi bygger standen/boden sammen
3. Deg som selger på en stand
4. Salgsteknikk – den gode samtalen
5. Praktiske øvelser – bodsalg med tilbakemeldinger
a. Alle skal prøve seg på å selge, alle får tilbakemeldinger

Kursdeltagerne må ta med 1-2 produkter hver som vi skal benytte i kurset, vi setter opp en
salgsbod og jobber med denne som utgangspunkt i forskjellige rollespill.

Kursleder er Petter Bjørgan fra Stiftelsen Norsk Mat

Pris
Kurset er kostnadsfritt for deg som produsent, men melder du deg av senere enn to dager før
kursdagen, blir du fakturert en «no show-avgift» på 500 kroner.

Påmelding
Bindende påmelding innen 20. november. Påmelding gjør dere på Lokalmat.no
Ved eventuelle spørsmål, ta gjerne kontakt med Petter Bjørgan i Stiftelsen Norsk Mat,
telefon 930 60 905, e-post: petter.bjorgan@norskmat.no