Nedskjæring av kjøtt: Storfe, sau, lam og svin (2 dager)

26
Aug 2022

17:00
  Kjelkebakken Gard, Kjosveien, Lyngseidet, Norge

[tb_google_map address="Kjelkebakken Gard, Kjosveien, Lyngseidet, Norge" height="150px"]

DATO: 26 – 28 august

TID: oppstart kl. 17 den 26. august, avsluttes kl. 15 den 28. august

 

Kurset gir kunnskap om nedskjæring av slakt fra storfe sau, lam, svin elg og rein og hvordan stykningsdeler og produksjonskjøtt kan utnyttes i produksjon av kjøttvarer. I tillegg blir det noe teori om salting, speking og produksjon av pålegg.

Kurslærer: Bength Hanssen, Fagleder Senja videregående skole, restaurant og matfag

 

Mer informasjon og påmelding:  https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true