Kurs i nedskjæring, pølser og spekepølser (2 dager)

16
Sep 2022

10:00
  Borealis Gourmet, Isnestoften, 9540 Talvik

[tb_google_map address="Borealis Gourmet, Isnestoften, 9540 Talvik" height="150px"]

DATO: 16. – 17. september

TID: oppstart kl 10 (16. sept.) – avslutting kl 17 (17. sept.)

 

Kurset vil gi kunnskap om nedskjæring av lam og gris og hvordan stykningsdeler og produksjonskjøtt kan utnyttes i produksjon av kjøttvarer. I tillegg skal vi lage ulike pølsesorter, og gå gjennom salting, speking og produksjon av spekepølser. Teori og praktiske øvelser.

Kurslærer Bength Hanssen

 

Mer informasjon og påmelding:  https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true