Pølseverksted
17
Nov 2021
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Kurset vil ta for seg produksjon av pølser på ulike måter og med ulikt utstyr. Vi lager finemulgerte, grove, ferske og fermenterte pølser som er beregnet for varmebehandling ved ulike varmebehandlingsmetoder, som for eksempel grilling/steking eller i damp.
Kurset tar for seg alle sider ved produksjon av pølser – fra råvarer – metodikk – røyking til ferdig varmebehandlet produkt.
Aktuelle tema:
- Råvarer som kjøtt, ost, proteiner, fett og urter/krydder
- Metodikk ved produksjon av fine og grove pølser
- Tarmer
- Røyking/varmebehandling
Sted og dato
Nofima Ås, 17.-18. november 2021
Tid: 17. november: kl10:00 – 15:00 18. november: kl 09:00-15:00
Pris: Kr 2800,- pr deltaker, inkl lunsj og kursmateriell.
Påmelding: https://nofima.no/arrangementer/polseverksted-pa-nofima/
Bindende påmelding innen 4. november 2021. Ved behov for hjelp, kontakt Lily S. Rømcke.