Mathåndverk

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer

Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge

19
apr
2023

Fagdag pommelier – Gabe Cook

10:00
Sjøtunsvegen 32, 6899 Balestrand, Norge




03
mar
2023

Grunnkurs Vinifisering – årshjulet til vinbonden

15:00
Slinde Vingard, Slinde, Norge

16
jan
2023

Innføringskurs i ysting

17:00
Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

02
nov
2022

Grunnkurs siderproduksjon

16:00
Ulvik, Norge

08
aug
2022

Marked 3.0 Sommarkurs: Kalkyler, forhandlings- og marknadsstrategi

11:00
Skarpeteigvegen 2, Kaupanger, Norge

27
apr
2022

Grunnkurs i siderproduksjon

18:00
Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norge

31
des
2021

Budsjett – få det på plass

0:00

21
okt
2021

Konservering av rotgrønsaker, sursylting for kommersielt sal

10:00
Skulevegen 24, Aurland, Norge

07
apr
2021

Lokalmat i digitale kanaler – 3 nettsamlinger

11:00

01
feb
2021

Kurs i lokal foredling av mjølk, del 2

17:00
Sogn jord- og hagebruksskule, Aurland, Norge

25
jan
2021

Innføringskurs i ysting

17:00
Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

23
mar
2020

Ekstra innføringskurs i ysting

17:00
Skulevegen 24, 5745 Aurland, Norge

09
mar
2020

Ostesymposium 2020

9:00
Sagvegen 8, 3520 Jevnaker, Norge

02
feb
2020

Kurs i lokal foredling av mjølk, del 1

16:00
Skulevegen 24, 5745 Aurland, Norge

30
okt
2019

Grunnkurs i siderproduksjon

17:00
Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norway

Om oss

Denne nettsiden drives av matforskninginstituttet Nofima, som leder to av fem kompetansenettverk for lokalmat.

Det er fylkeskommunene som finansierer de fem kompetansenettverkene Les mer

Neste arrangementer

22.03.2023 - Kurs i Trygg mat
12.04.2023 - Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat
18.04.2023 - Lær alt du ønsker å vite om pølseproduksjon

Kontaktperson

Stine Alm Hersleth
Seniorrådgiver, Nofima
+47 64 97 03 20
+47 975 41 669
stine.alm.hersleth@nofima.no

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer
7ads6x98y