Mathåndverk

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer

Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge




01
feb
2021

Kurs i lokal foredling av mjølk, del 2

17:00
Sogn jord- og hagebruksskule, Aurland, Norge

25
jan
2021

Innføringskurs i ysting

17:00
Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

23
mar
2020

Ekstra innføringskurs i ysting

17:00
Skulevegen 24, 5745 Aurland, Norge

09
mar
2020

Ostesymposium 2020

9:00
Sagvegen 8, 3520 Jevnaker, Norge

02
feb
2020

Kurs i lokal foredling av mjølk, del 1

16:00
Skulevegen 24, 5745 Aurland, Norge

30
okt
2019

Grunnkurs i siderproduksjon

17:00
Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norway

Om oss

Denne nettsiden drives av matforskninginstituttet Nofima, som leder to av fem kompetansenettverk for lokalmat.

Det er fylkeskommunene som finansierer de fem kompetansenettverkene Les mer

Neste arrangementer

05.03.2021 - Nedskjæring av kjøtt – sau, lam og gris
10.03.2021 - Cerealfagdagen - digitalt
10.03.2021 - Grunnmodul videreforedling av frukt og bær - Tre samlinger totalt

Kontaktperson

Stine Alm Hersleth
Seniorrådgiver, Nofima
+47 64 97 03 20
+47 975 41 669
stine.alm.hersleth@nofima.no

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer
7ads6x98y