Ysting av tradisjonsoster, grunnmodul
11:00
Fagsamling frukt- og bærvin, Vingarden på Jølst
Käsefestival Sand in Taufers, italienske Sør-Tyrol
0:00
Grunnmodul Fjellost og praktisk ysting av mjukost
Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel
17:00
Innføringskurs i baking
8:15 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Ystekurs surmjølksostar og fjellost
12:00 Hovsvegen 215, 3577 Hovet, Norge
Grunnmodul foredling mjølk med Yves Gaüzere og Pascale Baudonnel
18:00 Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge
Fagdag pommelier – Gabe Cook
10:00 Sjøtunsvegen 32, 6899 Balestrand, Norge
Grunnkurs Vinifisering – årshjulet til vinbonden
15:00 Slinde Vingard, Slinde, Norge
Innføringskurs i ysting
17:00 Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge
Grunnkurs siderproduksjon
16:00 Ulvik, Norge
Marked 3.0 Sommarkurs: Kalkyler, forhandlings- og marknadsstrategi
11:00 Skarpeteigvegen 2, Kaupanger, Norge
Grunnkurs i siderproduksjon
18:00 Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norge
Budsjett – få det på plass
Konservering av rotgrønsaker, sursylting for kommersielt sal
10:00 Skulevegen 24, Aurland, Norge
Lokalmat i digitale kanaler – 3 nettsamlinger
Kurs i lokal foredling av mjølk, del 2
17:00 Sogn jord- og hagebruksskule, Aurland, Norge
Ekstra innføringskurs i ysting
17:00 Skulevegen 24, 5745 Aurland, Norge
Ostesymposium 2020
9:00 Sagvegen 8, 3520 Jevnaker, Norge
Kurs i lokal foredling av mjølk, del 1
16:00 Skulevegen 24, 5745 Aurland, Norge
17:00 Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norway