Nettkurs i nedskjæring av storfe

18
Feb 2021

12:30
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Nettkurs i nedskjæring av storfe

På dette nettkurs vil deltakerne lære å skjære ut skjulte muskler i storfe som kan gi en bedre spiseopplevelse og bedre økonomi.

Kurset starter kl. 12.30 og varer til kl. 15.00.
Meld deg på via lenken her. Frist for påmelding er 14. februar, og påmeldingen er bindende.

Dette kurset vil ta for seg nedskjæring og mørning av storfekjøtt. Vi er fortsatt veldig tradisjonelle på bruk av muskler til biffkjøtt. Lite å finne av de nye musklene ute i butikkene. Dette kurset vil ta for seg utskjæringen av enkelte av de tradisjonelle biffmusklene, samt et par «nye» muskler. Ved å lære mer om de enkelte musklene vil vi sammen øke økonomien i storfeslaktet samt gi forbrukerne enda bedre spiseopplevelser. I dag går 10-12% av dyret til biffkjøtt, kan vi øke dette?

Målgruppe

Målgruppen for dette kurset er lokalmatprodusenter med opptil 10 ansatte som forelder norske kjøttråvarer, eller de som ønsker å starte med en slik produksjon. Kurset er beregnet for kommersielle aktører som produserer for salg.