Trygg mat
08
Dec 2021
9:00
Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, 8658 Mosjøen, Norge
DATO: 8. desember
TID: kl 9.00 – 16.00
STED: Mosjøen videregående skole, studiested Marka, Hongaardsvegen 33, 8658 Mosjøen
Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden. Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.
Mål for kurset:
Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet. Kurset består av teori og noen enkle øvelser.
Med kunnskaper fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.
For mer informasjon og påmelding: