Grunnmodul videreforedling av frukt og bær – Tre samlinger totalt
9:00 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Cerealfagdagen – digitalt
Kurs i nedskjæring og økt utbytte av slakteskrotten
10:00 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Videregående kurs i spekemat
Grunnmodul lokal kjøttforedling – Tre samlinger totalt
11:00 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Nettkurs i bruk av pektin i frukt- og bærprodukter
Nettkurs i nedskjæring av storfe
12:30 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Nettkurs i røyking av kjøtt og fisk
13:00 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Nettkurs i salting av kjøtt til spekemat
Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat
10:30 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Næringsberegning og merking – kjøttvarer
Pølseproduksjon – farsemetodikk
Kjøttråstoff og reseptoppbygging
Pølsemaker, pølsemaker, hvor har du gjort av deg?
9:00 Osloveien 1, Ås, Norge
Kurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrotten
9:00 Osloveien 1, 1430 Ås, Norway
Mattrygghet og HACCP
9:00 Osloveien 1, 1430, Ås, Norge
Spennende bakst med grønn vri
9:00 Nofima Ås, Osloveien, 1430 Ås, Norge
Syltetøy og gelé med mindre sukker og bruk av alternative søtningsstoffer
9:00 Osloveien 1, 1430 Ås, Norge
Økt utbytte av småfe og geit
11:00 Moavegen 31, Skjåk, Norge
Flatbrød – en verden av muligheter
8:45 Osloveien 1, 1430 Ås, Norge
Grunnmodul – videreforedling av frukt og bær
Ostesymposium 2020
9:00 Sagvegen 8, 3520 Jevnaker, Norge
9:00 Nesgata 1, 2004 Lillestrøm, Norge
Videregående kurs i spekematproduksjon
10:00 Osloveien 1, 1430 Ås, Norge
Grunnmodul lokal kjøttforedling
11:00 Osloveien 1, 1430 Ås, Norway
Kurs i baking med spelt
0:00 Nofima Ås, Osloveien 1, 1430 Ås, Ås, Norway
Pølsemaker, pølsemaker hvor har du gjort av deg?
10:00
Grunnkurs i siderproduksjon
17:00 Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norway
Knekkebrød- og flatbrødkurs
9:00 Nofima Ås, Osloveien 1, 1430 Ås, Ås, Norway
Lokalmatverksted
9:30 Nofima Ås, Osloveien 1, 1430 Ås, Ås, Norway