NETTKURS: Nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag
10:00
Kurs om bruk av geitemelk i ost- og yoghurtproduksjon
8:30
NETTKURS: Farse- og pølseproduksjon
Kurs i norsk og internasjonal spekematproduksjon
Sommerbakst – en smak av Norge
Kurs i mattrygghet og HACCP-metoden
9:00
Fagnettverk frukt- og bærforedling
NETTKURS: Produksjon av spekepølser og hel spekemat
Nedskjæring og produksjon av enkelte kjøttprodukter
NETTKURS: Pakking og merking av egne lokalmatprodukter
Foredling av grønnsaker
Hvordan lykkes i matkonkurranser – webinar
Salgskurs for lokalmatprodusenter
Introduksjon til melkeforedling
Kurs i mattrygghet og HACCP
9:00 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Digitalt: Introduksjon i mattrygghet og HACCP for serveringsbedrifter og kaféer
Innføringskurs i baking
8:15 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Syltetøy- og geléproduksjon
9:00 Osloveien 1, Ås, Norge
10:00 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Nettkurs: Lær om pakking og merking av egne lokalmatprodukter
Surdeig – litt videre
Surdeig grunnkurs (digitalt)
Grunnmodul lokal kjøttforedling
Webinar: Tips til å lykkes i vurderingskonkurranser av drikke
Et mangfold av grillmat
10:00 Osloveien 1, Ås, Norge
Jus- og saftproduksjon
Lær alt du ønsker å vite om pølseproduksjon
Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat
Nettkurs: Farse- og pølseproduksjon
Kurs i foredling av grønnsaker
Webinar om nedskjæring
Frukt- og bærdesserter
9:30 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Fremtidens bakst
8:45 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Nettseminar Trygg foredling av grønnsaker
0:00 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk
9:00 Stavanger Ysteri, Ryfylkegata, Stavanger, Norge
Kurs i pølse- og påleggsproduksjon
Temadag – Slakting på egen gård
Introduksjon i Mattrygghet og HACCP serveringsbedrifter og kaféer (digitalt)
GRUNNMODUL – videreforedling av frukt og bær – 3 samlinger
Lokalmatskole på Østlandet
9:00 Stiftelsen Norsk Mat, oslo
Fagnettverk: Spekematprodukter fra råvare til ferdig produkt – 3 samlinger
Nedskjæring og foredling av kjøttprodukter
Grunnkurs i surdeig (digitalt)
Nettkurs Merking og næringsdeklarasjon
Budsjett – få det på plass
0:00
Pølseverksted
Kurs i innmatproduksjon
10:00 Nofima Ås, Osloveien 1, Ås, Norge
Mattrygghet og HACCP
Dagskurs i produksjon av hel spekemat
Kaffegodt – dagskurs for søte deiger
Videregående kurs i spekemat
Kurs i nedskjæring og økt utbytte av slakteskrotten
Kurs i surdeigsbaking
Introduksjon og oppfriskning IK-mat og HACCP
Nettkurs i bruk av pektin i frukt- og bærprodukter
Grunnmodul lokal kjøttforedling – Tre samlinger totalt
Grunnmodul videreforedling av frukt og bær – Tre samlinger totalt
Cerealfagdagen – digitalt
Nettkurs i nedskjæring av storfe
12:30 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Nettkurs i røyking av kjøtt og fisk
13:00 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Nettkurs i salting av kjøtt til spekemat
10:30 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Næringsberegning og merking – kjøttvarer
Pølseproduksjon – farsemetodikk
Kjøttråstoff og reseptoppbygging
Pølsemaker, pølsemaker, hvor har du gjort av deg?
Kurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrotten
9:00 Osloveien 1, 1430 Ås, Norway
9:00 Osloveien 1, 1430, Ås, Norge
Spennende bakst med grønn vri
9:00 Nofima Ås, Osloveien, 1430 Ås, Norge
Syltetøy og gelé med mindre sukker og bruk av alternative søtningsstoffer
9:00 Osloveien 1, 1430 Ås, Norge
Økt utbytte av småfe og geit
11:00 Moavegen 31, Skjåk, Norge
Flatbrød – en verden av muligheter
8:45 Osloveien 1, 1430 Ås, Norge
Grunnmodul – videreforedling av frukt og bær
Ostesymposium 2020
9:00 Sagvegen 8, 3520 Jevnaker, Norge
9:00 Nesgata 1, 2004 Lillestrøm, Norge
Videregående kurs i spekematproduksjon
10:00 Osloveien 1, 1430 Ås, Norge
11:00 Osloveien 1, 1430 Ås, Norway
Kurs i baking med spelt
0:00 Nofima Ås, Osloveien 1, 1430 Ås, Ås, Norway
Pølsemaker, pølsemaker hvor har du gjort av deg?
Grunnkurs i siderproduksjon
17:00 Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norway
Knekkebrød- og flatbrødkurs
9:00 Nofima Ås, Osloveien 1, 1430 Ås, Ås, Norway
Lokalmatverksted
9:30 Nofima Ås, Osloveien 1, 1430 Ås, Ås, Norway