Kurs i bake- og steiketeknikker, 3 dager

09
Jan 2022

18:00
  Langøyveien 239, 8404, Sortland, Norge

DATO: 9. – 11. januar 2022

Søndag 9. januar kl. 18.00 – 21.00

Mandag 10. januar 09:00 – 18:00

Tirsdag 11. januar 09:00 – 14:00

STED:  Eldhusbakeriet, Sortland

 

Oppstart med baketeori og -kjemi for å få begrepene på plass for alle deltagerne.

Ulike typer bakverk / gjærbakst eksempelvis brød, rundstykker/fraller (frokostrundstykker)/ciabatta mm. Langtidsheving.

Mye praktisk baking der alle får prøve.

Andre tema som ønskes sendes oss ved påmelding, så tar vi det opp med kurslærer.

 

Kurslærer er Bodil Nordjore

 

For mer informasjon se:

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs/_/attachment/inline/eb0b4197-f650-4076-a684-c2d6732909b5:dbc6ed31d6643b66f0698aeab564e59cb4cc8f2c/Annonse%20bakekurs.pdf