Kurs i trygg mat
09
Nov 2021
9:00
Tordenskjolds gate 65, Kristiansand, Norge
TID: kl. 9.00 – 16.00
STED: Fylkeshuset, Tordenskjoldsgt 65, 4605 Kristiansand
PRIS: 1100,- inkl. lunsj og kursmateriell
PÅMELDINGSFRIST: innen 25. oktober.
Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden. Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.
Mål for kurset
Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet. Kurset består av teori og noen enkle øvelser. Med kunnskaper fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.
Målgruppe
Lokalmatprodusenter og serveringssteder med lokalmat på menyen (<10 ansatte).
Max 18 kursdeltagere. Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding. Kurset kan endres i henhold til koronasituasjonen i distriktet.
Mer om kurset og påmelding:
https://nofima.no/arrangementer/kurs-i-trygg-mat/