Nedskjæring, pølser og pålegg

18
Nov 2022

9:00
  Tana videregående skole Birkelund 44, 9841 Deatnu/Tana

[tb_google_map address="Tana videregående skole Birkelund 44, 9841 Deatnu/Tana" height="150px"]

DATO: 18. – 19. november

TID: oppstart kl. 9.00 den 18. november, avslutning kl. 19.00 den 19. november

 

Kurset vil gi kunnskap om nedskjæring av lam og gris og hvordan stykningsdeler og produksjonskjøtt kan utnyttes i produksjon av pålegg og pølser. Vi skal gå gjennom salting, speking og produksjon av forskjellige pålegg som bacon, rull og skinke og spekemat.

Teori og praktiske øvelser. 

Kurslærer Bength Hanssen

 

For mer informasjon se: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true