Innføringskurs ysting og kjerning

25
Feb 2021

8:00
  Mære landbruksskole, Mæresvegen, Sparbu, Norge

[tb_google_map address="Mære landbruksskole, Mæresvegen, Sparbu, Norge" height="150px"]

Innføringskurs i ysting og kjerning

Dato: 25.-26.februar 2021

Tid: 08.00 – 16.00 (dag 1) og 08.00 – 14.00 (dag 2)

Kurset går over en og en halv dag. Praktisk og teoretisk kurs for deg med interesse for videreforedling av melk i etableringsfasen. Kurset gir innføring i melketeknologi, fermentering, hygiene og mikrobiologi. Vi separerer melk, kjerner smør og lager yoghurt, kremost, cottage cheese eller skjørost. Kurset gir faglig grunnlag for å gå videre på grunnmodul lokal melk.

Fagansvarlig: Kari Helgetun Langfoss, NTNU Matteknologi.

Kursansvarlig: Kompetansenettverket Midt

Faglitteratur deles ut på kursdag.

Deltakerbegrensning grunnet covid19.

For spørsmål og påmelding: ta kontakt www.matnavet.no på Mære

eller tlf. 97594332/ 74175400

 

Vel møtt til praktisk læring!