Pølse, spekepølse og metode med Bodil Nordjorde (3 dager)

22
Oct 2021

17:00
  Hamnveien 749, Skaland, Norge

DATO: 22. – 24.10.2021

TID: kl. 17 (oppstart 22.10)

STED: Senja Matstudio, Hamnveien 749, 9385 Skaland

 

Nå har du sjansen til å lære og lage pølser av en av Norges fremste kapasitet på temaet: Bodil Nordjorde. Under kurset skal dere blant annet lage flere varianter av middagspølser og spekepølser.

 

Link til mer informasjon og påmelding:

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs/_/attachment/inline/eb0b4197-f650-4076-a684-c2d6732909b5:ad61907211f8f8cabb99ad872dc3c9c8ff781665/P%C3%B8lser,%20speking%20og%20p%C3%A5legg%20kurs%20med%20Bodil%20Nordjore-2.pdf