Kurs i røyking, tørking og salting – digitalt/fysisk

30
Nov 2022

9:00
  Juga Mikrobryggeri, Riksvei 892, Lakselv, Norge

[tb_google_map address="Juga Mikrobryggeri, Riksvei 892, Lakselv, Norge" height="150px"]

DATO: 30. november – 1. desember

TID: kl. 09.00 – 18.00

 

Kurset gir grunnleggende innføring i tørking, salting og kald og varmrøyking av stykningsdeler av både kjøtt og fisk. Vi skal blant annet salte og kaldrøyke pinnekjøtt, fenalår, spekeskinke og reinsdyrslår. I tillegg blir det varmrøyking av laks, rein, lam og lammeskanker. Du vil også lære å lage viltpate og plukkesylte av rein, lammerull, leverpostei og prochetta.

Kurslærer: Bodil Nordjore

 

For mer informasjon:  https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true