Mathåndverk

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer

Kurs i Trygg mat

Publisert: 31.01.2023

Sylting og fermentering av grønnsaker

Publisert: 30.01.2023

Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk

Publisert: 24.08.2022

Trygg mat

Publisert: 22.02.2022

Grunnkurs i siderproduksjon

Publisert: 17.09.2021

Kurs i trygg mat

Publisert: 17.09.2021

Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk, 4 dager

Publisert: 13.09.2021

Innføringskurs i siderproduksjon med sidersmaking og besøk til siderprodusent

Publisert: 10.09.2021

Budsjett – få det på plass

Publisert: 01.09.2021

Lokalmat i digitale kanaler – 3 nettsamlinger

Publisert: 03.03.2021

Innleggnavigasjon

1 2

Om oss

Denne nettsiden drives av matforskninginstituttet Nofima, som leder to av fem kompetansenettverk for lokalmat.

Det er fylkeskommunene som finansierer de fem kompetansenettverkene Les mer

Neste arrangementer

22.03.2023 - Kurs i Trygg mat
12.04.2023 - Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat
18.04.2023 - Lær alt du ønsker å vite om pølseproduksjon

Kontaktperson

Stine Alm Hersleth
Seniorrådgiver, Nofima
+47 64 97 03 20
+47 975 41 669
stine.alm.hersleth@nofima.no

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer
7ads6x98y