Mathåndverk

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer

Kurs i mattrygghet og HACCP

Publisert: 02.03.2023

Lær alt du ønsker å vite om pølseproduksjon

Publisert: 16.02.2023

Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat

Publisert: 16.02.2023

Nettkurs: Farse- og pølseproduksjon

Publisert: 16.02.2023

Syltetøy- og geléproduksjon

Publisert: 10.01.2023

Jus- og saftproduksjon

Publisert: 10.01.2023

Frukt- og bærdesserter

Publisert: 14.12.2022

Grunnmodul lokal kjøttforedling

Publisert: 14.12.2022

Webinar om nedskjæring

Publisert: 14.12.2022

Kurs i foredling av grønnsaker

Publisert: 14.12.2022

Innleggnavigasjon

1 2 … 7

Om oss

Denne nettsiden drives av matforskninginstituttet Nofima, som leder to av fem kompetansenettverk for lokalmat.

Det er fylkeskommunene som finansierer de fem kompetansenettverkene Les mer

Neste arrangementer

22.03.2023 - Kurs i Trygg mat
12.04.2023 - Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat
18.04.2023 - Lær alt du ønsker å vite om pølseproduksjon

Kontaktperson

Stine Alm Hersleth
Seniorrådgiver, Nofima
+47 64 97 03 20
+47 975 41 669
stine.alm.hersleth@nofima.no

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer
7ads6x98y