Kompetansenettverket for lokalmat
Kompetansenettverket i Øst-Norge
Kompetansenettverket i Vest-Norge
Kompetansenettverket i Sør-Norge
Kompetansenettverket i Midt-Norge
Kompetansenettverket i Nord-Norge
Kurs
Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
Bladet Mathåndverk
Filmer
Kurs i mattrygghet og HACCP
Publisert: 02.03.2023
Lær alt du ønsker å vite om pølseproduksjon
Publisert: 16.02.2023
Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat
Publisert: 16.02.2023
Nettkurs: Farse- og pølseproduksjon
Publisert: 16.02.2023
Syltetøy- og geléproduksjon
Publisert: 10.01.2023
Jus- og saftproduksjon
Publisert: 10.01.2023
Frukt- og bærdesserter
Publisert: 14.12.2022
Grunnmodul lokal kjøttforedling
Publisert: 14.12.2022
Webinar om nedskjæring
Publisert: 14.12.2022
Kurs i foredling av grønnsaker
Publisert: 14.12.2022
Innleggnavigasjon
1
2
…
7
Kompetansenettverket for lokalmat
Kompetansenettverket i Øst-Norge
Kompetansenettverket i Vest-Norge
Kompetansenettverket i Sør-Norge
Kompetansenettverket i Midt-Norge
Kompetansenettverket i Nord-Norge
Kurs
Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
Bladet Mathåndverk
Filmer
7ads6x98y