Mathåndverk

  • Fagstoff
    • Filmer
  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk

Søte fristelser og sjokolade

Publisert: 10.11.2023

Lokalmat på menyen

Publisert: 01.11.2023

Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra

Publisert: 18.10.2023

Fermentering

Publisert: 18.10.2023

Kurs i salting og røyking av reinkjøtt

Publisert: 18.10.2023

Innføringskurs i fermentering

Publisert: 18.10.2023

Digitalt kurs i Trygg mat

Publisert: 18.10.2023

Produksjon av spekemat og røyking av kjøtt

Publisert: 17.10.2023

Nedskjæring av småfe og storfe

Publisert: 17.10.2023

Innføringskurs i baking

Publisert: 03.07.2023

Innleggnavigasjon

1 2 … 8

Om oss

Denne nettsiden drives av matforskninginstituttet Nofima, som leder to av fem kompetansenettverk for lokalmat.

Det er fylkeskommunene som finansierer de fem kompetansenettverkene Les mer

Neste arrangementer

22.01.2024 - Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel

Kontaktperson

Stine Alm Hersleth
Seniorrådgiver, Nofima
+47 64 97 03 20
+47 975 41 669
stine.alm.hersleth@nofima.no

  • Fagstoff
    • Filmer
  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
7ads6x98y