Mathåndverk

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel

Publisert: 12.12.2022

Lefser, flatbrød og baking med urkorn – 3 dager

Publisert: 31.10.2022

Kurs i røyking, tørking og salting – digitalt/fysisk

Publisert: 31.10.2022

Nedskjæring, pølser og pålegg

Publisert: 11.10.2022

Røyking, salting og tørking av kjøtt og fisk, 3 dager

Publisert: 27.09.2022

Bærekraftige matopplevelser – 3 samlinger

Publisert: 07.09.2022

Reinsdyrkurs

Publisert: 07.09.2022

Kurs i sylting og safting – Delta digitalt eller fysisk (3 dager)

Publisert: 01.09.2022

Mat på lokale ressurser: Sanking og bruk av ville vekster

Publisert: 16.08.2022

Kurs i nedskjæring, pølser og spekepølser (2 dager)

Publisert: 08.07.2022

Innleggnavigasjon

1 2 … 6

Om oss

Denne nettsiden drives av matforskninginstituttet Nofima, som leder to av fem kompetansenettverk for lokalmat.

Det er fylkeskommunene som finansierer de fem kompetansenettverkene Les mer

Neste arrangementer

31.01.2023 - Webinar om nedskjæring
07.02.2023 - Kurs i foredling av grønnsaker
08.02.2023 - Grunnmodul lokal kjøttforedling

Kontaktperson

Stine Alm Hersleth
Seniorrådgiver, Nofima
+47 64 97 03 20
+47 975 41 669
stine.alm.hersleth@nofima.no

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer
7ads6x98y