Medieklipp
De 20 siste nyhetssakene som handler om kompetansenettverk lokalmat. Listen inneholder kun åpne nyhetssaker, ikke saker fra papiraviser eller plussaker i nettaviser.
Listen er laget automatisk av Infomedia AS.
Nettkurs i produksjon av spekepølser og hel spekemat
Nofima 18.03.2023 01:18
Dette kurset vil ta for seg produksjonen av spekepølser fra råvaren gjennom resepten og metodikken til ferdig produkt....
Kurs i trygg mat
Nofima 09.03.2023 00:24
Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at...
«Kommunen har godkjent drifta på Algrøy ved ikkje å ta tak i dette før»
Vestnytt 08.03.2023 15:19
– Skal noverande eigar ta ansvar for det som er gjort på eigedomen før? Det framstår som merkeleg,...
Nettkurs i farse- og pølseproduksjon
Nofima 08.03.2023 00:06
Vi går gjennom oppbygning av resepter, ingredienser og metodikker ved en slik produksjon. Vi vil samtidig se på...
Kick-Off - Smaken av ARKTIS
Skjervøy kommune 14.02.2023 13:38
Skrevet av Victoria stangnes Publisert 14. februar 2023, Oppdatert 14. februar 2023
Kurs i sylting og fermentering av grønnsaker
Nofima 09.02.2023 01:31
Målet med kurset er å gi økt kunnskap om nye, spennende og trygge måter å videreforedle grønnsaker på....
Landbrukskonferansen Sunnfjord
Sunnfjord kommune 06.02.2023 08:57
Sunnfjord utvikling og Sunnfjord kommune i samarbeid med Førde vgs. inviterer til Landbrukskonferansen Sunnfjord på Thon hotell Jølster...
Selg mer direkte fra gården
Nofima 26.01.2023 00:44
Kurset er for deg som har utsalg av lokalmat, driver med aktiviteter og opplevelse eller servering.